Loving my multi-fuel burner ๐Ÿ˜๐Ÿ˜


First night on a a campsite โ›บ๏ธ and I survived. I even enjoyed it and got a good night’s sleep ๐Ÿ˜ด.

By Susan Doram

I am passionate about cycling and enjoy encouraging others to ride their bicycles. I am a cycle coach and founder member and chair for Leicester Women's Velo and Founder member and club secretary for Ride on Sistas. I love to encourage others to get active. I am an award wining personal trainer and one of Cycling UK's 100 Women in Cycling 2019. I've been on numerous cycle tours and have encouraged others to join me. Part of my cycle touring experience has included cycling around the world for just over 2 1/2 years.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: